CÉGÜNKRŐL

 

Az Új Palini-Hús Zrt. egyedi és minőségi termékek gyártására specializálódott teljes országos lefedettséggel bíró élelmiszeripari vállalat, amely 1940 óta üzemel. A kezdetben néhány fővel induló családi vállalkozás mára a nyugat-dunántúli régió meghatározó húsüzemévé nőtte ki magát. 

A folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően műszaki, technológiai lehetőségeinket tekintve felvehetjük a versenyt akár a nagyüzemekkel is. Társaságunk stratégiájában ugyanakkor mindvégig előnyt élvezett a minőségi termékek előállítása a tömeggyártással szemben, ezért az elmúlt években megvalósított beruházások is a kapacitásnöveléssel szemben a termékek minőségét javító technológiai folyamatok fejlesztésére irányultak. 

A hatósági előírások messzemenő teljesítésén túl Társaságunk elkötelezett az egészséges táplálkozási igények nagyfokú kielégítésében is. Cégünk kizárólag ellenőrzött alapanyagokból, modern húsipari technológiák felhasználásával, a legszigorúbb higiéniai követelményeket is kielégítő körülmények között készíti termékeit. A magas minőséget a független féllel tanúsított HACCP, az ISO 9001, az ISO 14001 és az FSSC 22000 minőségbiztosítási rendszer alkalmazása biztosítja. 

A „Palini-termékek” egyedülálló aromájának titka, amely egyúttal alapvetően megkülönbözteti más hazai húskészítményektől, abban a hagyományőrző technológiai folyamatban rejlik, amelynek során termékeinket – ideértve a vörösárukat, felvágottakat is – bükkfán füstöljük. 

A „Palini-termékeket” tehát a tradicionális füstölési eljárás, az egyedi fűszerek felhasználása és a múlt hagyománya teszi összetéveszthetetlenül finommá, amely a „régi idők ízeit” ébreszti fel Önben.

 

     
     

 Éves szakreferensi jelentés 2021


cégünkről

termékeink

minőség

álláslehetőségek

mintaboltok

elérhetőségek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Új Palini-Hús zRt.  ©  Minden jog fenntartva